Ieder mens stelt zich bij wonen iets anders voor. De beleving van wonen is voor iedere persoon anders. In iedere woning moeten de persoonlijke wensen van de bewoners voor op staan. Wij zijn instaat om naar uw woonwensen te luisteren en om deze wensen te verwezenlijken in uw woning. De afgelopen jaren hebben wij in alle marktsegmenten vele en diverse types woningen gerealiseerd. Op het gebied van duurzaam bouwen, passieve energie , luchtdicht bouwen hebben wij onze ervaringen opgedaan

De nieuwbouw van woningen bestaat bij Bouwbedrijf Ottenhof uit een 3-tal disciplines

DE AANBESTEDING:     Vrijblijvende en concurrerende prijsopgaves en open-begrotingen tbv uw eigen woningontwerp op uw eigen bouwperceel. Wij maken vlijmscherpe calculaties in concurrentie met collega bouwers. De afgelopen jaren hebben wij onze sporen verdiend in dit segment. Wij calculeren vlijmscherp en willen onze open-begroting afgeven, zodat u een duidelijk en open beeld krijgt wat wij voor onze vlijmscherpe en concurrerende prijsopgaves kunnen bieden.

HET BOUWTEAM: Vanaf initiatief meedenken inzake ontwerp, indeling, afwerking, interieur, technische installaties, vergunningen, bouwkosten en uitvoering. Uw plannen worden samen met ons compleet afgestemd op uw wensen en eisen en binnen uw bouwbudget.

Meedenken met de architect om tot een fraai en doelmatig ontwerp te komen. Plattegrond indelingen afstemmen op uw wensen en het hoogste wooncomfort. Daarnaast kunnen wij uitvoeringstechnische alternatieven en kostenbesparingen aandragen en kunnen wij meedenken in energie besparende en duurzame maatregelen en investeringen.

PROECTONTWIKKELING: Bouwbedrijf Ottenhof heeft de beschikking over eigen bouwpercelen en ontwikkelingsprojecten. Op deze percelen kan een standaard plan , maar ook uw woning op maat en naar uw eigen wensen gebouwd worden.