Wat zijn de mogelijkheden binnen ‘Vergunningvrij uitbouwen’? Bel ons……

 

hamerzaag

Iedereen wil graag thuiskomen in een comfortabele woning, die aansluit bij de eigen woonwensen. Deze wensen zullen altijd in de loop der jaren wijzigen als gevolg van een veranderde gezinssituatie of veranderende persoonlijke woonwensen. Vaak woont u in een prettige en vertrouwde leefomgeving en wilt u niet verkassen, maar liever uw huis aanpassen aan de gewijzigde leefomstandigheden .

In een persoonlijk gesprek bij u thuis, kunnen wij uw wensen inventariseren. Deze wensen worden vertaald in idee-en en schetsen. Indien de schetsen naar uw wensen zijn en aansluiten op uw budget kan besloten worden om de verbouwplannen uit te werken in definitieve plannen. De plannen worden direct getoetst aan de huidige mogelijkheden voor “ vergunning vrij” bouwen. Ook wordt getoetst aan het vigerende bestemmingsplan. De eventuele bouwaanvraag nemen wij voor u onder handen. Wij kunnen vrijblijvend meedenken, zonder dure kosten te maken, naar de mogelijkheden die uw woning en perceel biedt.

Bouwbedrijf Ottenhof realiseert zich dat verbouwingen bijna altijd plaats vinden in een bestaande situatie waar gewoond wordt. Snelheid, efficientie, hygiene en respect voor de bewoners staan voorop en zij moeten met zo min mogelijk overlast kunnen blijven wonen